PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » ALTERNATIVE SĂNĂTOASE PENTRU POSTUL CRĂCIUNULUI

ALTERNATIVE SĂNĂTOASE PENTRU POSTUL CRĂCIUNULUI

de Andrei Oprescu
6 vizualizări

Restrictiile alimentare sunt greu de acceptat pentru multi dintre noi. In postul Craciunului puteti inlocui traditionalele mancaruri pe baza de fasole, varza sau cartofi cu alte produse sanataoase de origine vegetala. Specialistii recomanda nucile si fructele confiate pentru a ne asigura aportul de vitamine necesare in sezonul rece.

Majoritatea românilor țin post în această perioadă și caută alternative sănătoase pentru clasicele produse găsite pe tarabele din piață. Dacă v-ați săturat de fasole și varză și nu știtți ce să mai pregătiți de mâncare puteți încerca produsele din soia sau seminețele și fructele confiate care vă ajută să aveți un stil de viață sănătos în sezonul rece.

Pentru a vă îndulci mierea este cea mai bună variantă de desert sănătos. O puteți mânca în combinații cu dovleac sau mere coapte și scorțișoară sau pur și simplu o linguriță de miere, dimineața pe stomacul gol.

Așadar bucurați-vă de perioada postului nașterii Domnului pentru a vă curăța organismul de toxine și a face o cură de produse sănătoase. În acest fel veți fi pregătiți pentru mesele copioase de sărbători iar corpul dumneavoastră vă va mulțumi pentru că i-ați oferit un respiro și ați evitat produsele procesate care nu fac decât să vă sitruă sănătatea.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe