PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » COVRIGI PENTRU COLINDĂTORI

COVRIGI PENTRU COLINDĂTORI

de Andrei Oprescu
437 vizualizări

Înghesuială mare la covrigării! Românii respectă tradițiile și se pregăteasc așa cum se cuvine să întâmpine colindătorii. Covrigii sunt cele mai căutate produse de patiserie în această perioadă iar oamenii nu se mulțumesc cu un șirag ci cumpără din belșug covrigi cu sacul.

Forfotă mare în piețele agroalimentare unde comercianții au umplut tarabele cu covrigi. Mai proaspeți sau mai crocanți toți se vând ca pâinea caldă. Oamenii cumpără covrigi pentru a întâmpina colindătorii deși numărul acestora este mai scăzut în mediul urban față de mediul rural.

Prețurile pornesc de la 5 lei șiragul cu 100 de covrigi și urcă în funcție de dimensiunea acestora.

An de an românii respectă tradiția și așteaptă grupurile de copii care vestesc Nașterea Domnului. În curând fiecare casă și fiecare scară de bloc va răsuna de colinde iar colindătorii vor fi răsplătiți de gazde cu mere, nuci,covrigi portocale, prăjituri și dacă au puțin noroc colindătorii vor primi și bani.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe