PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » TRECUTUL ÎL URMĂREȘTE PE ȚUȚUIANU

TRECUTUL ÎL URMĂREȘTE PE ȚUȚUIANU

de Andrei Oprescu
2 vizualizări

Zilele acestea mai mult decât oricând fostul președinte CJ Dâmbovița, Adrian Țuțuianu, a intrat în vizorul presei naționale. Problemele trecutului îl urmăresc pe Țuțuianu, devenit între timp președinte al comisiei de control SRI. Lupul își schimbă părul, dar năravul ba! este zicala aflată pe buzele tuturor când vine vorba despre activitatea comisiei în viitor. În cadrul unei emisiuni difuzate de o televiziune națională, jurnaliștii l-au numit de Țuțuianu „noul Ghiță„.

În cadrul emisiunii X-PRESS, difuzată de postul național B1TV, moderatorul emisiunii Sabin Orcan și invitatul său Sorin Ioniță, analist Expert Forum, au vorbit despre rolul comisiilor din Parlament în contextul actual în care se află România. La capitolul comisia de control a SRI, președintele Adrian Țuțuianu a ieșit cam șifonat din analiza celor doi. Sorin Ioniță l-a numit pe fostul președinte CJ Dâmbovița noul Ghiță arătând faptul că nu se întrevăd schimbări având în vedere componența comisiei și trecutul membrilor.

Ţuţuianu a fost cercetat de DNA pentru trafic de influenţă în legătură cu campania electorală pentru alegerile locale din 2012, un dosar disjuns din cel al fostului senator PSD Ion Stan. Fostul președinte CJ Dâmboviţa a susţinut însă că DNA a închis acest dosar încă din 2013. Adrian Țuțuianu s-a aflat și în vizorul ANI și este urmărit penal și într-un dosar de abuz în serviciu.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe