PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » COADĂ LA POŞTĂ PENTRU COLETELE DIN CHINA

COADĂ LA POŞTĂ PENTRU COLETELE DIN CHINA

de Andrei Oprescu
257 vizualizări

Coada interminabilă la singurul oficiu poştal de la care pot fi ridicate coletele venite din afara Europei! În fiecare marţi, oamenii aşteaptă ore întregi să-şi ridice pachetele din China sau America. Fie că aşteaptă simple accesorii de telefon sau medicamente, fără de care nu pot trăi, le pot ridica într-o singură zi din săptămână. Cei mai mulţi spun că nu se merită aşteptarea, în ciuda preţurilor mici pe care le plătesc pentru comenzile date.

Aşezaţi în şir indian, dâmboviţenii stau la coadă ore întregi la poştă, la fel cum stăteau la coadă la pâine înainte de 1989. Cei mai mulţi aşteaptă colete din China, de unde îşi comandă on-line cele necesare.

Preţurile mici îi atrag pe români să comande produse din afara Europei, însă coletele pot fi ridicate doar de la un singur oficiu poştal, pentru tot judeţul Dâmboviţa.

Octavian şi-a aşteptat rândul mai bine de două ore, pentru un simplu accesoriu de telefon. Este supărat că nu i-au venit şi celelalte produse comandate. Nu doar că a pierdut timpul degeaba în faţa oficiului poştal din Târgovişte, dar a ratat şi un examen de la facultatea din Bucureşti la care studiază.

După ore întregi de aşteptare, oamenii ies cu zâmbetul pe buze că şi-au găsit coletul. Cei mai mulţi, însă, spun că nu vor mai comanda produse din China.

Reprezentanţii Poştei Române spun că au făcut solicitare de mai bine de jumatate de an catre vama, pentru ca ridicarea coletelor să fie posibilă în mai multe zile din săptămână. Din luna iulie 2015 până în prezent nu au primit niciun răspuns.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe