PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » „BALENA ALBASTRĂ” LOVEŞTE DIN NOU

„BALENA ALBASTRĂ” LOVEŞTE DIN NOU

de Andrei Oprescu
18 vizualizări

Jocul morbid „Balena albastră continua să facă victime! 3 tineri dâmboviţeni sunt luaţi în vizor de poliţie din cauza accesării jocului care a tulburat minţile adolecenţilor. Inspectoratul de Poliţie al judeţului Dâmboviţa este în alertă din cauza faptului că trei elevi au fost descoperiţi că au accesat jocul „Balena albastră”. Doi dintre elevi sunt din Moreni iar unul este din Dragodana. Tinerii au vârsta de 11, 13 şi respectiv 17 ani. Aceştia au fost consiliaţi de psihologul şcolii iar familiile lor au fost şi ele consiliate de specialişti pentru a observa tulburările de comportament ale copiilor.

Din păcate, jocul Balena albastră atrage din ce în ce mai mulţi tineri. Specialiştii susţin că majoritatea celor care sunt împinşi de curiozitate şi teribilism să acceseze jocul sunt tineri uşor influenţabili, care nu au o situaţie familială bună, părinţii sunt plecaţi în străinătate sau au suferit diferite trume. Cadrele didactice, poliţiştii , părinţii şi psihologul unităţii de învăţământ sunt acum cu ochii pe cei trei elevi pentru a supraveghea comportamentul tinerilor.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe