PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » MEDICUL CRISTIAN ANDREI IMPLICAT ÎN CARAMBOL

MEDICUL CRISTIAN ANDREI IMPLICAT ÎN CARAMBOL

de Andrei Oprescu
5 vizualizări

Medicul Cristian Andrei a fost implicat într-un accident rutier în judeţul Dâmboviţa! Acesta nu a observat că maşina din faţa sa a oprit la trecerea de pietoni pentru a acorda prioritate şi a izbit-o în plin. În urma impactului autovehiculul lovit a ricoşat într-o altă maşină din faţă. La trecerea pentru pietoni era o femeie, care intenţiona să traverseze, dar care a avut prezenţă de spirit şi s-a ferit în ultimul moment de maşinile implicate în carambol. Două persoane, aflate în automobilele buşite au fost rănite şi transportate la spital.

Neatenţia celebrului medic Criastian Andrei putea produce o tragedie. Din cauza lui trei maşini au fost implicate în carambol, în faţa Primăriei Răcari. Doctorul nu a văzut că se apropie de o trecere pentru pietoni şi nu a redus viteza. A izbit în plin maşina din faţa sa, care a ricoşat în automobilul din faţă, care a oprit să acorde prioritate. Impactul a fost surprins de una din camerele de supraveghere de la Primăria Răcari.

Traficul a fost restricţionat pe un sens de mers până când maşinile au fost mutate de pe carosabil. Singurul care a tras pe dreapta a fost doctorul care a provocat accidentul. Acesta a coborât din maşină şi a mers la persoanele rănite în carambol, pentru a le acorda primul ajutor.

Două persoane au fost rănite în urma carambolului şi au fost transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgovişte, pentru îngrijiri. Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă pe numele medicului Cristian Andrei, care a fost audiat la Poliţia Oraşului Răcari.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe