PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » BĂRBAT, OMORÂT ÎN BĂTAIE DE UN OM AL STRĂZII

BĂRBAT, OMORÂT ÎN BĂTAIE DE UN OM AL STRĂZII

de Andrei Oprescu
60 vizualizări

Un bărbat de 43 de ani din satul dâmboviţean Zăvoiu a murit în chinuri, după ce a fost bătut cu bestialitate pe o stradă din Găeşti. Acesta a stat cateva zile in spital, însă, loviturile primite au fost atât de puternice încât bărbatul a pierdut lupta cu viaţa. Individul care l-a agresat este un om al străzii, iar acum este cercetat pentru lovituri cauzatoare de moarte.

Marin Gheorghe nu a mai trecut pe la locuinţa sa din satul Zăvoiu, de mai bine de o lună de zile, spun vecinii. Acesta a rămas singur după ce a fost părăsit de soţie, iar mama sa a murit. Localnicii spun că avea probleme cu băutura şi de aceea tatăl său a preferat să plece la o soră, pentru a fi în siguranţă. Se pare că bărbatul se temea de fiul său, în momentele în care alcoolul îi lua minţile.

Marin şi-a dus veacul din ultimele zile de viaţă pe străzile oraşului Găeşti, unde s-ar fi aliat cu alţi oameni ai străzii pentru furtişaguri. Trăia de pe o zi pe alta şi era mai tot timpul beat, spun vecinii care s-au întâlnit întâmplător cu el.

Bărbatul a lucrat în cadrul armatei, însă, din cauza băuturii şi-a ratat cariera şi şi-a pierdut şi familia.

A murit la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgovişte, după ce a fost agresat de un bărbat de 42 de ani, tot om al străzii, din Găeşti. Agresorul a fugit din localitate, însă, poliţiştii găeşteni l-au prins în Bucureşti. Acum este cercetat pentru lovituri cauzatoare de moarte.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe