PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » OMUL STRĂZII A FOST ARESTAT

OMUL STRĂZII A FOST ARESTAT

de Andrei Oprescu
13 vizualizări

Procurorii au decis în cazul bărbatului de 42 de ani din Găeşti acuzat pentru lovituri cauzatoare de moarte. Acesta va rămâne după gratii pentru 30 de zile, după ce bărbatul pe care l-a agresat a murit, în urma loviturilor primite.

Bărbatul a ajuns în faţa procurorilor după ce l-a agresat pe Marin Gheorghe pe o stradă din Găeşti. Cei doi îşi duceau veacul sub cerul liber împreună, de mai bine de o lună, după ce bărbatul de 43 de ani din satul Zăvoiu a decis să nu mai meargă la locuinţa sa, ci să rămână pe străzi. Alcoolul le-a luat minţile celor doi, iar fostul militar Marin Gheorghe a fost bătut cu bestialitate şi lăsat să zacă în stradă. Agresorul său a fost prins după câteva zile, când a fost prins de poliţiştii găeşteni în Bucureşti. Surse dintre anchetatori spun că bărbatul a înlemnit în faţa procurorilor când a aflat că victima sa a murit în urma bătăii încasate. Procurorii i-au dat mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile. Acesta riscă să rămână în spatele gratiilor de la 5 la 15 ani, fiind anchetat pentru lovituri cauzatoare de moarte.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe