PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » SE CHINUIE PENTRU MEDALII

SE CHINUIE PENTRU MEDALII

de Andrei Oprescu
2 vizualizări

Pugilistii de la CSM Targoviste sufera teribil la antrenamente, care se consuma intr-un vestiar al unui liceu de la marginea orasului. Sala de atletica grea din centrul orasului, a carei constructie a inceput in primavara anului 2016, nu e gata nici acum. “Ne chinuim de ani buni, nici nu ne mai gandim la conditii”, spune antrenorul sportivilor, Nicu Tamas.

 

Desi presa si oamenii de sport au tras repetate semnale de alarma in cazul boxerilor obligati sa se antreneze intr-o incapere insalubra, fara grupuri sanitare si fara un ring de box, lucrurile nu s-au schimbat in vreun fel. Oamenii lui Nicu Tamas merg zilnic in acelasi spatiu, dintr-o anexa a unui liceu de la marginea Targovistei. Sala din centrul orasului nu e gata nici acum, si nici macar nu se lucreaza la ea, cum protocolar declara Tamas.

In 2016, Catalin Cristea a fost singurul campion national pe care l-a dat cel mai bogat club din Targoviste, manageriat de mai bine de zece luni de Prisacaru Ciprian. Echipele de baschet feminin si volei s-au facut de ras, in competitii submediocre, in conditiile in care au consumat, impreuna, aproape doua milioane de euro.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe