PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » MICROBUZ CU PASAGERI RĂSTURNAT PE DN71

MICROBUZ CU PASAGERI RĂSTURNAT PE DN71

de Andrei Oprescu
14 vizualizări

Un microbuz cu sapte pasageri a derapat pe Drumul National 71. Din cauza carosabilului acoperit de zapada si a viscolului, soferul a pierdut controlul volanului si autobuzul a ajuns intr-un sant de pe marginea drumului. O echipa de jandarmi care venea de la pregatire de la Centrul Ochiuri din Dambovita a intervenit si i-a scos imediat pe pasageri.

Microbuzul în care se aflau șapte pasageri s-a răsturnat pe Drumul Național 71 în dreptul localității dâmbovițene Brătești. Călătorii plecaseră din Târgoviște și se deplasau spre București. Din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile, a viscolului și carosabilului acoperit de zăpadă, microbuzul a derapat.

Jandarmii bucureșteni care se întorceau de la o activitate de pregătire de la Centrul Ochiuri din Dâmbovița au intervenit pentru salvarea persoanelor.

Curând la fața locului au ajuns și rudele celor care se aflau în microbuz. Acest tânăr s-a speriat groaznic și întreabă disperat unde este fratele său.

Toți pasagerii au fost preluați și duși într-o benzinărie pentru a sta la adăpost până la sosirea unui alt microbuz care să-i ducă la destinație. Incidentele s-au ținut lanț pe DN71 unde traficul a fost infernal din cauza viscolului.

Polițiștii rutieri recomandă să circulați cu prudență și să adaptați viteza la condițiile de trafic și meterologice.

 

 

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe