PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » SCENARIU DE FILM DE GROAZĂ: “AM LOVIT CRANIUL CU LOPATA. AM SUNAT LA POLIŢIE IMEDIAT”

SCENARIU DE FILM DE GROAZĂ: „AM LOVIT CRANIUL CU LOPATA. AM SUNAT LA POLIŢIE IMEDIAT”

de Andrei Oprescu
5 vizualizări

Descoperire macabră făcută de doi bărbaţi din Şotânga care săpau în curtea unei case pentru a introduce conducta de apă. La un moment dat,  în timpul săpăturilor au lovit un craniu. Panicaţi, oamenii s-au gândit la ce este mai rău şi au chemat poliţia. Criminaliştii au ridicat osemintele şi le-au predat Serviciului de Medicină Legală. În cauză, poliţiştii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă.

Oamenilor nu le-a venit să creadă când au văzut că lopata a lovit un craniu. La puţin timp au dat şi peste alte oase. S-au speriat când şi-au dat seama că sunt oase umane aşa că au chemat imediat autorităţile.

„Ne-am speriat, cum să nu ne speriem..am văzut un os şi când a dat colegul cu lopata a spart craniul..păreau vechi, dar tot ne-am speriat. Am anunţat poliţia”, a declarat pentru MDITV, unul dintre muncitori.

„Am săpat doar 40-50 de centimetri..de asta nu ne-a venit să credem..era prea aproape de suprafaţă”, a povestit celălalt muncitor.

Vestea s-a răspândit rapid printre vecini. Oamenii nu îşi pot explica modul în care au ajuns oasele acolo şi nici nu ştiu să fi fost în trecut vreun cimitir în apropiere.

Criminaliştii au ajuns de urgenţă la faţa locului şi au ridicat osemintele pentru investigaţii. Acestea au fost predate medicilor legişti care se vor pronunţa asupra cauzei morţii, dar şi a vechimii osemintelor. Poliţiştii au deschis în cauză un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe