PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » PROTEST LA UN COLEGIU DIN TÂRGOVIȘTE

PROTEST LA UN COLEGIU DIN TÂRGOVIȘTE

de Andrei Oprescu
41 vizualizări

Protest la un colegiu național din Târgoviște. Elevii au ieșit în curtea școlii în fiecare pauză și au scandat nemulțumiți de faptul că paznicul unității școlare a fost schimbat pe nedrept. Conducerea unității de învățământ a refuzat să ofere detalii despre motivul schimbării gardianului și a dat afară presa.
Aceasta a fost atmosfera de miercuri din fiecare pauză la Colegiul Național Constantin Carabella din Târgoviște. Elevii au ieșit în curtea unității de învățământ cu pancarte și au scandat nemulțumiți de schimbarea gardianului școlii.
Conducerea colegiului a încercat să țină presa departe de eveniment și a refuzat să ofere un punct de vedere oficial. Ba chiar directorul adjunct le-a atras atenția elevilor să își asume ce vorbesc și pentru cine.
Elevii spun că s-au atașat de paznic, că este un om prietenos și mereu are o vorbă bună sau un sfat pentru ei și nu văd care este motivul pentru care acesta să fie dat afară. Mai mult, spun că totul este o nemulțumire a directorului care nu l-a agreat niciodată pe gardian. Inspectoratul Școlar a prezentat varianta oficială potrivit căreia conducerea școlii acuză paznicul că ar fi permisiv cu elevii.
Mâine va avea loc o întâlnire între conducere școlii, conducerea firmei de pază la care este angajat gardianul și reprezentanți ai elevilor. În urma acestei întâlniri se va decide soarta paznicului, dacă se va întoarce la unitatea școlară sau va fi mutat la altă școală.

 

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe