PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » MAȘINĂ SCĂPATĂ DE SUB CONTROL

MAȘINĂ SCĂPATĂ DE SUB CONTROL

de Andrei Oprescu
5 vizualizări

Accident stupid pe o stradă din Câmpulung! Un autoturism scăpat de sub control, a luat-o la vale de la o spălătorie și a băgat spaima în șoferii aflați pe cel mai aglomerat bulevard din municipiu. Autoturismul a lovit în cele din urmă o mașină parcată pe carosabil. Proprietarul a ajuns speriat la fața locului. A avut noroc și a reușit să rezolve situația cu o amiabilă. Imaginile au fost surprinse de camerele de supraveghere din zonă.

Incidentul s-a produs pe una dintre cele mai aglomerate artere de circulație din municipiu. Autoturismul a rulat cu spatele fără șofer din fața unei spălătorii, a trecut printr-o intersecție și s-a oprit într-o mașină parcată pe carosabil. Șoferii au rămas uimiți când au văzut că nimeni nu era la volan. După impact, proprietarul a ajuns într-un suflet la fața locului. Omul nu a înțeles cum de mașina a luat-o la vale. Cel mai probabil, șoferul a uitat să tragă frâna de mână și mașina nu era băgată în viteză. Ceilalți participanți la trafic au încercat să evite impactul, dar în cele din urmă mașina a produs pagube unui alt șofer. Norocul proprietarului a fost că în acele moment nu erau pietoni pe stradă sau TIR-uri cu care impactul ar fi fost unul devastator. În cele din urmă situația a fost rezolvată cu o înțelegere amiabilă între păgubit și șoferul mașinii scăpate de sub control.

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe