PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » SPECTACOLE DE EXCEPȚIE LA FESTIVALUL BABEL

SPECTACOLE DE EXCEPȚIE LA FESTIVALUL BABEL

de Andrei Oprescu
11 vizualizări

Spectacole de excepție la Festivalul Babel. În cadrul celei de-a VIII-a ediții, artiști din 26 de țări susțin reprezentații la Târgoviște. Regizori renumiți, scenariști și actori cunoscuți joacă zilele acestea pe scena teatrului și în locații din municipiu. În cadrul spectacolelor se pune accentul pe GEST, tema festivalului de anul acesta. Experiența este una inedită pentru spectatori, iar festivalul este o ocazie deosebită pentru oamenii de teatru de a pune bazele unor noi proiecte.
După piesele de succes Carmen și Regele Lear, dar și reprezentațiile inedite ale Mexicului și Poloniei de marți, publicul târgoviștean și nu numai a avut ocazia să vizioneze noi concepte teatrale.
Miercuri a venit rândul francezilor, irlandezilor și algerienilor să pună în scenă spectacole la Sala Mare, Sala Studio și Casa Sindicatelor din Târgoviște. Se va juca Aeterna- Théâtre du Mouvement, Franța. De asemenea publicul va putea viziona Provocări inocente- producție Teatrul Nottara București, dar și Războiul dragostei- reprezentația algerienilor.
De asemenea continuă seria conferințelor cu Teatrul corean al fizicului și imaginii, iar în Piața Mihai Viteazul și Centrul vechi, Vernisajul Sculpturilor Vii.

 

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe