PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » EXCLUSIVITATE! MASCAȚII CARE APAR ÎN VIDEOCLIPUL LUI DANI MOCANU SUNT DE LA JANDARMERIA DÂMBOVIȚA

EXCLUSIVITATE! MASCAȚII CARE APAR ÎN VIDEOCLIPUL LUI DANI MOCANU SUNT DE LA JANDARMERIA DÂMBOVIȚA

de Andrei Oprescu
86 vizualizări

Colonelul Viorel Matei, inspectorul șef al Inspectoratului de Jandarmi Dâmbovița a acceptat să stea de vorbă cu jurnaliștii MDITV pentru a clarifica informațiile apărute în spațiul public, referitoare la jandarmii mascați care apar într-un videoclip al manelistului Dani Mocanu. Colonelul Matei a specificat că este în concediu și nu acordă acest interviu în calitate oficială. Matei a confirmat că mascații care apar în videoclipul manelistului sunt jandarmi dâmbovițeni.

„Într-adevăr, în videoclipul respectiv se pot observa câțiva jandarmi de la Dâmbovița cu un mijloc auto al nostru. La vremea respectivă au fost efectuate verificări  interne, au fost aplicate și unele măsuri disciplinare, iar rezultatul acestor verificări în prezent se află la Parchetul Militar de pe lângă Tribunalul București, la solicitarea procurorului de caz. Mai multe nu pot să vă spun fără un aviz al procurorului de caz. ” a declarat col. Viorel Matei.

Inspectorul șef al IJJ Dâmbovița ne-a lămurit și cum s-a petrecut totul. Se pare că jandarmii erau în zona localității Nucet la un exercițiu și l-au sunat pe colonelul Matei pentru a cere aprobarea ca să participe la acest videoclip. Colonelul le-a dat verbal aprobare, dar  cu respectarea anumitor condiții. Aceste condiții nu au fost respectate în totalitate și de aceea a fost pornită o anchetă. Matei a precizat că este exclusă varinata primirii unei sume de bani în schimbul participării mascaților în videoclipul celebrului manelist.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe