PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » CADOU PENTRU PĂRINȚI: CONCERT DE PIAN

CADOU PENTRU PĂRINȚI: CONCERT DE PIAN

de Andrei Oprescu
24 vizualizări

După ore în șir de muncă și pregătire, micii artiști ai clasei de pian din cadrul Școlii Populare de Arta din cadrul Centrului Județean de Cultură Dâmbovița au oferit în prag de sărbători un cadou muzical special părinților.
Concertul a fost susținut de copii cu vârste cuprinse între 5 ani și 15 ani, toți elevi la clasa de pian a Andreei Andrei din cadrul Școlii Populare de Arte “Octav Enigărescu” a Centrului Județean de Cultură Dâmbovița. Emoționați, dar foarte talentați, copiii alături de îndrumătoarea lor s-au gândit să le ofere un altfel de cadou părinților.
Copiii studiează pianul de câțiva ani și spun că ideea profesoarei lor a fost una extraordinară pentru că astfel vor reuși să demonstreze părinților ce au învățat, dar le vor oferi și un moment emoționant.
Concertul a fost găzduit de Teatrul Tony Bulandra din Târgoviște, iar la final părinții au avut parte și de o supriză. Toți copiii alături de profesoara lor au interpretat Bohemian Rhapsody acompaniați de pian.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe