PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » AVALANȘE ÎN BUCEGI! DRUMUL SPRE PLATOUL BUCEGI A FOST ÎNCHIS

AVALANȘE ÎN BUCEGI! DRUMUL SPRE PLATOUL BUCEGI A FOST ÎNCHIS

de Andrei Oprescu
2 vizualizări

UPDATE: ora 11:15 – IPJ Dâmbovița anunță că drumul a fost deblocat, însă deocamdată nu se poate circula, întrucât există încă pericol de avalanșă.

ȘTIREA INIȚIALĂ: Vreme severă în Munții Bucegi! La această oră viscolește puternic. Inspectoratul de Poliție al județului Dâmbovița înformează că DJ 713, care face legătura între DN71- Cota 1000 și Platoul montan Bucegi, este închis din cauza producerii unor avalanșe. Din primele date, se pare că nu sunt turiști blocați. Avalașa a surprins un utilaj de deszăpezire, pe cace l-a blocat. Din fericire, nu au fost victime, șoferul reușind să iasă singur. În zonă au fost trimise încă patru utilaje. La această oră se acționează cu utilaje pentru înlăturarea zăpezii. Accesul în zona montană a județului Dâmbovița se poate face cu autovehicule echipate corespunzător pentru iarnă, pe DJ 714, Glod-Sanatoriu Moroeni-Peștera.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe