PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » POLIȚIȘTII DÂMBOVIȚENI, LA DATORIE ÎN PERIOADA SĂRBĂTORILOR

POLIȚIȘTII DÂMBOVIȚENI, LA DATORIE ÎN PERIOADA SĂRBĂTORILOR

de Andrei Oprescu
2 vizualizări

În perioada sărbătorilor pascale, polițiștii vor acționa, zilnic, pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale, inclusiv în cadrul dispozitivelor suplimentare instituite în zona lăcaşurilor de cult sau de desfăşurare a manifestărilor publice. Poliţiştii de la transporturi vor patrula în trenurile de călători, în stațiile și triajele de cale ferată.
Indisciplina pietonală și viteza sunt principalele două cauze care au dus la evenimente rutiere soldate cu răniți și morți, dar și pagube materiale însemnate. În perioada ianuarie-martie, pe drumurile naționale ce tranzitează județul s-au înregistrat 41 de accidente de circulație, dintre care 9 au fost grave, iar pe cele județene, 45, dintre care 9 grave. Tronsoanele cu cele mai multe accidente sunt DN71, DN72 și DN7.
În această perioadă cu circulație intensivă, polițiștii de la rutieră vor folosi autospecialele dotate cu echipamente de supraveghere a traficului și pentru măsurarea vitezei de deplasare a autovehiculelor.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe