PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » LOVITURĂ DE TEATRU ÎN PSD DÂMBOVIȚA

LOVITURĂ DE TEATRU ÎN PSD DÂMBOVIȚA

de Andrei Oprescu
2 vizualizări

Lovitură de teatru în PSD Dâmbovița, la ședința Comitetului Executiv Județean! Semnatarii scrisorii anti-Rovana Plumb, înmânată zilele trecute premierului Viorica Dăncilă, susțin că au fost induși în eroare și că nu li s-a prezentat conținutul acesteia, când au semnat. Cu toții au declarat că o susțin în continuare pe Rovana Plumb și i-au cerut acesteia sa candideze pentru sefia organizației județene a PSD Dâmbovița.

Duminică, Viorica Dăncilă, prezentă la Târgoviște la sărbătoare Sf Nifon, a primit o scrisoare din partea uni grup de pesedinști dâmbovițeni, scrisoare prin care aceștia își arătau nemulțumirea față de modul în care este condusă organizația PSD Dâmbovița. Scrisoarea a fost însoțită de o listă de semnaturi, printre semnatari regăsinduse o parte dintre primarii din județ. Surpriza de proporții a venit după ce scrisoarea cu pricina a apărut în spatiul public. Primarii și mai mulți membrii PSD care au semnat au răbufnit în cadrul ședinței Comitetului Executiv al PSD Dâmbovița, care a avut loc marți seară, la Târgoviște. Aceștia au susținut că au fost mințiti și că nu au știut de conținutul acestei scrisori. Mai mult, activul PSD Dâmbovița a făcut scut în jurul președintei Rovana Plumb și i-a cerut acesteia să candideze din nou, asigurând-o de susținerea lor.

“În cadrul CEx al PSD Dâmbovița nici unul dintre cei 83 de membri prezenți nu și-a asumat conținutul scrisorii apărute în presă și înaintată conducerii centrale a partidului de către doi colegi. În cadrul CEx mai mulți semnatari ai scrisorii au afirmat public că au fost induși în eroare cu privire la conținutul acestui document, pe care nu l-au văzut la momentul semnării și despre care li s-a spus că este o solicitare pentru organizarea de alegeri înainte de data intrării în campania electorală pentru alegerile prezindențiale.” se arată într-un comunicat al PSD Dâmbovita, transmis după încheierea ședinței CEx.

Alegerile pentru noul Birou Permanent al PSD Dâmbovița vor avea loc pe data de 6 septembrie.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe