PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » DOUĂ ACCIDENTE, ACEEAȘI VICTIMĂ

DOUĂ ACCIDENTE, ACEEAȘI VICTIMĂ

de Andrei Oprescu
18 vizualizări

Situație incredibilă în această seară în localitatea Gălăteni, Teleorman.
Un accident nefericit s-a transformat într-un adevărat scenariu de film, după ce șoferul unei autoutilitare a izbit violent un cap de pod.
Bărbatul care se afla la volan ar fi încercat să evite o căruță nesemnalizată, care i-ar fi apărut brusc în față, ieșind de pe un drum de câmp, pe șosea. Șoferul a pierdut controlul direcției, a lovit capul de pod și s-a oprit în șanțul de pe marginea drumului.
În urma impactului, bărbatul care conducea autoutilitara a rămas prins în mașină, inconștient.
Primii care au ajuns la fața locului au fost fratele și nepotul șoferului.
Deși ambulanța era pe drum, fratele victimei a decis să îl scoată pe bărbat din mașină și să îl transporte spre echipaj cu mașina personală.
Planul de salvare a eșuat pe drum, când și mașina fratelui victimei a fost implicată într-un alt accident. În graba lor de a ajunge la întâlnirea cu ambulanța, mașina în care se afla șoferul dubei, aflat în stare gravă, a fost lovită și aruncată în șanț chiar de cea condusă de nepotul victimei.
Cu alte cuvinte, bărbatul pe care rudele încercau să îl salveze, grav rănit și inconștient, a fost implicat în al doilea accident, de această dată ca… pasager. A ajuns în al doilea șanț, în mașina fratelui său.
La fața locului a ajuns un alt autoturism care i-a preluat pe cei aflați în cele două mașini avariate, pentru a continua drumul spre ambulanță.
Când, în sfârșit, a fost preluat de echipajul medical, șoferul autoutilitarei era în stop cardio respirator.
Deși au încercat să îl resusciteze, bărbatul a decedat în ambulanță.
Polițiștii au deschis un dosar penal și fac cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-au produs evenimentele.

Sursa: total impact

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe