PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » EXCLUSIV! DEZMĂȚ TOTAL ÎNTR-O ȘCOALĂ DIN DÂMBOVIȚA! UN ELEV DE CLASA A VIII-A FUMEAZĂ PE RUPTE ÎN CLASĂ – VIDEO!

EXCLUSIV! DEZMĂȚ TOTAL ÎNTR-O ȘCOALĂ DIN DÂMBOVIȚA! UN ELEV DE CLASA A VIII-A FUMEAZĂ PE RUPTE ÎN CLASĂ – VIDEO!

de Andrei Oprescu
194 vizualizări

Imaginile îngrozitoare apărute în spațiul public te fac, parcă, să devii fără speranțe prea mari în privința sistemului educațional din România. Sunt din ce în ce mai multe cazurile cu elevi care se bat, se înjură sau batjocoresc profesori. Parcă nimic nu-i mai oprește! Zilele trecute au apărut în spațiul public imagini care-ți dau fiori reci. La prima vedere, unii ar spune că nu-i nimic neobișnuit, dar…totuși!?
În fimare apare un elev de clasa a VIII- a care stă într-o bancă din clasă și fumează de zor. În fața are și un energizant, vorba aia…să stingă țigara cu el! Individul știe că este filmat și pare că-i și convine. De ! Cine mai e ca el? Să aibă tupeul să fumeze în clasă?! Sursele noastre ne-au mărturistit că totul s-ar fi petrecut în urmă cu o lună, la Școala din localitatea dâmbovițeana Butoiu de Jos. Tânărul ar fi fumat chiar înainte de a începe ora de curs. S-a ridicat și a aruncat țigara, în momentul în care profesoara a intrat în clasă. Aceasta chiar ar fi zis că se simte miros puternic de țigară și i-ar fi îndemnat pe elevi să deschidă geamurile. Elevul respectiv a fost sancționat cu scăderea notei la purtare, spun sursele noastre. Vom reveni cu amănunte despre acets caz, la știrile MDITV.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe