PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » DEPUTATUL CORNELIU ȘTEFAN: “DEMISIA MINISTRULUI SĂNĂTĂȚII ESTE UN ACT DE INCONȘTIENȚĂ”

DEPUTATUL CORNELIU ȘTEFAN: „DEMISIA MINISTRULUI SĂNĂTĂȚII ESTE UN ACT DE INCONȘTIENȚĂ”

de Andrei Oprescu
13 vizualizări

Deputatul Corneliu Ștefan, președintele PSD Dâmbovița a catalogat demisia ministrului Sănătății drept un act de inconștiență.

„Este un gest de inconsțientă, o bătaie de joc la adresa românilor. Nu este permis ca un astfel de gest să se întâmple într-un moment atât de critic, când ne confruntăm și suntem în plină pandemie de coronavirus. Repet, sănătatea nu are putere politică.

 Gestul ministrului spune totul despre aceste personaje care conduc țara.” a declarat deputatul Corneliu Ștefan, președinte al PSD Dâmbovița.

Acesta a atacat dur și prefectul județului Dâmbovița, care este și președintele Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, anunțâd că are informația că acest comitet nu s-a întrunit de 10 zile.

„Cred că această lipsă de responsabilitate față de cetățeni din partea Guvernului PNL și a reprezentanților în teritoriu nu este normală pentru dâmbovițeni, Este inadmisibil ca un prefect sau un Comitet pentru Situații de Urgență, din care fac parte și alte persoane, nu doar prefectul, până în ziua de astăzi nu a ieșit cu un comunicat public față de situația de la Corbii Mari, nu a ieșit public cu reacție față de ceea ce se întâmplă în orașul Pucioasa și nu a ieșit public cu o informare legată de ceea ce se întâmplă în județul Dâmbovița. Comunicarea cred că este primordială astăzi în județul Dâmbovița și în România. Noi, cei din PSD, am spus că lăsăm la o parte orice acțiune politică, orice răfuială la nivelul județului Dâmbovița, dar dacă situația continuă în stilul acesta vom lua o poziție publică vizavi de prefect, dar și de alte persoane care vor să urce pe acest val și nu le interesează sănătatea dâmbovițenilor. Eu sper să se trezească și cei din Guvern și cei din Dâmbovița și să comunice cu românii, cu dâmbovițenii. Acum două zile am fost peste prefect în birou pentru a discuta problema de la Pucioasa. Am fost, personal, să trag un semnal de alarmă față de ceea ce se întâmplă în orașul Pucioasa și, bineînțeles, la Spitalul Orășenesc Pucioasa. Domnul prefect nu a știu, i-am adus eu la cunoștință, că administrația locală de la Pucioasa, condusă de Constantin Ana, în ultimii 3 ani, a scris două proiecte de anvergură, care însumează 46 milioane lei (aproape 10 milioane de euro), privind modernizarea Ambulatoriului și a Spitalului Pucioasa. De acest lucru nu a ținut nimeni cont în județul Dâmbovița sau în Comandamentul pentru Situații de Urgență. I-am mai spus un lucru domnului prefect, era normal, omenește, bărbătește, ca înainte de a lua o decizie cu privire la Pucioasa să cheme primarul orașului și să se consulte și cu dumnealui. Așa era normal, uman… Președintele Consiliului Județean nu-a spus ieri că nu s-a mai întrunit acest Comitet pentru Situații de Urgență, încă un lucru tragic pentru dâmbovițeni. Comitetul funcționează pe un grup de Wathsapp și membrii Comitetului nu s-au mai întâlnit de 10 zile.” a precizat deputatul.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe