PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » PRIMUL CAZ DE CORONAVIRUS LA PRODULEȘTI

PRIMUL CAZ DE CORONAVIRUS LA PRODULEȘTI

de Andrei Oprescu
53 vizualizări

Dragi Produleșteni,
Din nefericire, avem primul caz de coronavirus în comuna noastră. Este vorba despre o asistentă medicală care lucrează într-un spital din București.
Ca urmare a depistării pozitive cu virusul COVID-19 a unui cetățean cu domiciliul în Com. Produlești, vă informăm că situația este gestionată în totalitate de către DSP Dâmbovița (Direcția de Sănătate Publică Dâmbovița), dar și de autoritățile locale.
Acum, mai mult ca oricând, instituțiile trebuie lăsate să-și facă datoria. Primul lucru pe care-l vom face rapid: în jurul gospodăriei, vom acționa cu substanțe de dezinfecție din Registrul Național al Produselor Biocide, recomandabile în astfel de cazuri.
Primăria Comunei Produleștu îndeamnă cetățenii comunei la calm și responsabilitate și la informare doar din surse credibile, oficiale. Orice modificare legată de situația sus menționată va fi adusă la cunoștință opiniei publice în timp util., este anunțul făcut pe Facebook de către primarul din Produlești

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe