PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » EXCLUSIV! TÂNĂRUL POLITICIAN NICOLAE RĂBAEA ESTE NOUL ADMNISTRATOR PUBLIC AL MUNCIPIULUI MORENI

EXCLUSIV! TÂNĂRUL POLITICIAN NICOLAE RĂBAEA ESTE NOUL ADMNISTRATOR PUBLIC AL MUNCIPIULUI MORENI

de Andrei Oprescu
72 vizualizări

Lovitură de teatru la Moreni! Pe surse am aflat că fostul conislier PNL a semnat contractul de management pentru fucţia de administrator public al municipiului Moreni. Răbaea este cel mai vocal tânăr politician din judeţul Dâmboviţa. În urmă cu două săptămâni, ştirea că acesta a demisionat din PNL a fost prezentată în aproape toată presa naţională.
“Astăzi, am ales să părasesc acest partid, pentru că nu mă mai regăsesc aici, simt că nu ăsta îmi e locul!
Nu vreau să mai fac parte din partidul care a ales să nu-i ajute pe români în clipele grele!
Nu vreau să mai fac parte din partidul care ordonă ca bătrânii să fie alergați pe stradă de către polițiști, și amendați cu mii de lei!
Nu vreau să mai fac parte din partidul care-i transformă pe români în sclavi și îi trimite la cules de sparanghel, pentru a relansa economia altor state, în timp ce economia României este în prăpastie!
Nu vreau să mai fac parte din partidul care-și concediază românii, le taie pensiile și salariile!
Nu vreau să mai fac parte din partidul care își urăște poporul!
Vreau însă să fiu lângă dumneavoastră și împreună să facem ceva pentru noi, pentru România și pentru Moreniul nostru!
Așa să ne ajute Dumnezeu!” a scris Răbaea pe pagina sa de Facebook în data de 13 aprilie a.c.
Deocamdată, Nicolae Eugen Răbaea nu a putut fi contactat pentru a cofirma această infomaţie, însă sursele noatre dau ca sigură semnarea contractului.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe