PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » UN COPIL DE 14 ANI, BĂUT, A INTRAT CU MAȘINA ÎN GARD

UN COPIL DE 14 ANI, BĂUT, A INTRAT CU MAȘINA ÎN GARD

de Andrei Oprescu
23 vizualizări

Poliția rașului Răcari a fost sesizată prin 112 de o femeie cu privire la faptul că un autoturism marca BMW a intrat într-un gard, de pe strada Eroilor, din localitatea Bălteni.
În urma deplasării la fața locului a organelor de poliție, s-a constatat faptul că șoferul autoturismului nu a fost găsit, acesta fiind identificat la Spitalul Orașului Titu, în persoana unui copil în vârstă de 14 ani, unde a fost transportat de către părinții săi. Fiind testat cu aparatul etilotest, a rezultat o alcoolemie de 0.58 mg/l, alcool pur in aerul expirat.

În cauza, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice, părăsirea locului accidentului și conducerea unui vehicul fără permis de conducere, efectuând cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor producerii evenimentului.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe