PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » ȘCOALĂ ONLINE PÂNĂ PE 11 IANUARIE

ȘCOALĂ ONLINE PÂNĂ PE 11 IANUARIE

de Andrei Oprescu
75 vizualizări

Potrivit edupeedu.ro, școlile și grădinițele din toată țara rămân până pe 11 ianuarie 2021, potrivit hotărârii nr 57 a Comitetului Național pentru Situații Speciale de Urgență și potrivit calendarului anului școlar 2020-2021. Potrivit documentului, până la intrarea în vacanța de iarnă, adică pe 22 decembrie 2020, elevii vor continua cursurile în sistem online. Suspendarea cursurilor era stabilită inițial până la data de 9 decembrie, respectiv timp de 30 de zile. Deși numărul cazurilor anunțate de autorități a scăzut, a fost propusă continuarea suspendării. până pe 23 decembrie, aceasta fiind prima zi a vacanței de iarnă. Decizia a fost solicitată printr-o adresă de Ministerul Educației, potrivit textului Hotărâri CNSSU.

HOTĂRÂRE CNSSU

Având în vedere evoluția situației epidemiologice la nivelul României până la data de 07.12.2020, precum și solicitarea Ministerului Educației și Cercetării înregistrată cu numărul 10.723 din 07.12.2020, luând în considerare creșterea numărului de persoane infectate la nivel național, precum și creșterea zilnică a numărului de cazuri noi confirmate, implementarea deficitară măsurilor de prevenire, interacțiunea intensă și mobilitatea persoanelor, aspecte care generează o presiune constantă asupra capacității de gestionare a unităților administrativ teritoriale și a sistemului sanitar(…)Se aprobă prelungirea suspendării activității lor care impun prezența fizică a preșcolarilor și elevilor unitățile de învățământ și continuarea activităților didactice în sistem online pentru perioada 09.12.2000-23.12.2020”.

Vacanța de iarnă se va încheia pe 10 ianuarie, iar elevii ar urma să revină la cursuri pe 11 ianuarie.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe