PRIMA PAGINĂ » BREAKING NEWS » ANDREI, UN COPIL DIN DÂMBOVIȚA , ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU! STRIGĂTUL DE AJUTORUL AL MICUȚULUI ESTE CUTREMURĂTOR!

ANDREI, UN COPIL DIN DÂMBOVIȚA , ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU! STRIGĂTUL DE AJUTORUL AL MICUȚULUI ESTE CUTREMURĂTOR!

de Andrei Oprescu
100 vizualizări

“Mamă…mă doare…mă doare trupul, mă doare sufletul…cum mai plec eu mamă să îmi colind familia, prietenii, cum mamă? Mă târăsc? Mă duci pe brațe? Îmi vine să urlu mamă şi nici măcar nu stiu cum să te ajut, ştiu doar că ma voi usca pe picioare, iar pe tine te aud noaptea în somn icnind, iar pe tata cum trâmteste uşa la 4 dimineata să munceasă pentru noi…iar eu ce fac? De ce oare mamă nu e suficientă alocația ca să mi plătesc sutura oaselor, să nu mai cad din picioare? Să nu mai fiu nevoit să cer…

Vreau să cânt un colind care să ajungă la inimile voastre şi să vă implor cu suflețelul meu mic de copil să vă întoarceti fața şi către durerea mea, e durerea unui copil de câțiva anisori, nu am unde cânta, nu am unde striga!

Vă iubesc,

Andrei”

Sunt cuvintele emoționante ale lui Andrei, cuvinte care-ți dau fiori, este strigătul durerilor pe care le suportă, strigătul speranței la o viață normală!  

20.000 euro este suma care îi oferă lui Andrei o şansă la viață!  15.000 euro costă operatia, 360 euro teste covid, RMN/EMAR: aproximativ 2000 euro, şedere/drum/neprevazute 1 lună si jumatate: 2500 euro. Poate pentru mulți este o sumă mare, însă împreună, cu sulfet și speranță, îi putem reda lui Andrei fericirea. Sunt mulți cei care au sărit deja în ajutorul lui și au donat, însă încă nu s-a acoperit toată suma. Cei care vor să-l ajute, pot dona în conturile de mai jos.  

● Cont RON: RO14RNCB0133168814840001

● Cont EURO:

RO84RNCB0133168814840002 deschise la BCR Titu, pe numele Soare Iulian Andrei

Swift: RNCBROBU

● pay-pal: [email protected]

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe