PRIMA PAGINĂ » BREAKING NEWS » MANAGERUL SPITALULUI DIN GĂEȘTI A DELCANȘAT LUPTA CU “SISTEMUL” ȘI RUPE TĂCEREA

MANAGERUL SPITALULUI DIN GĂEȘTI A DELCANȘAT LUPTA CU „SISTEMUL” ȘI RUPE TĂCEREA

de Andrei Oprescu
377 vizualizări

“Cu pandemia voi lupta inca un an maxim 2 , ca dispare, dar cu tine sistemule ma voi lupta  toata viata si daca nu te inving eu, te vor invinge cei care lupta alaturi de mine. Teme-te!

Cand spun sistemule, nu ma refer la o persoana  anume sau la o institutie anume. Ma refer la o chestie  care s a nascut  prin anii 50 si care inca se taraie printre noi.

Are sapte capete,  epoleti vechi de 60 de ani, solzi, niste resturi de uniforma militara,   jumate de halat de spital , vai mama lui si roba de honoris causa rupta si aia, hidoasa, ce mai. Mai face lucruri bune ici colo dar gata sint altele mai bune.

Asadar, sistemule, buna dimineata.

Cele bune sa  se adune, cele rele le discutam aici ca nu avem unde.

1. Ma pui sa tin oamenii din linia de vaccinare 12 ore la lucru in fiecare zi plus in weekend. Tu ai citit codul muncii?

2. Mi ai programat  sambata in 12 ore de lucru 2 pacienti la ora zece. Sti ca pierd 3 doze? Dar ma ajuta un inger pazitor si o sa o scot la lumina.

3. Tu sti ca dintr un flacon   se pot vaccina 6 oameni si nu 5? In Olanda asa se face. Dar ei au farmacist in grupa  de vaccinare. Tu nu te ai gandit. Nici macar nu ai citit.

4. Tu sti ca eu cu o singura linie de vaccinare care este conceputa dupa toate regulile legale pot sa vaccinez 200-250 de oameni pe zi ? Azi  mi ai programat 5.

Mai am, dar acum te las sa te gandesti si sa dormi  putin ca e ora pranzului.

Ne auzim maine dimineata. Vezi sa ti iei diseara pastilele de hipertensiune si de  scadere a colesterolului. “ a scris pe facebook doctoral Laurențiu Belușică, managerul Spitalului din Găești.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe