PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » ADIO MAJORAREA ALOCAȚIILOR ÎN 2021

ADIO MAJORAREA ALOCAȚIILOR ÎN 2021

de Andrei Oprescu
164 vizualizări

Următoarea creştere a alocaţiilor pentru copii va fi de la 1 ianuarie 2022, cu 20%, a anunțat Ludovic Orban, care a explicat că în prezent nu există resurse pentru o nouă creștere. Asta deși la începutul anului, Ministerul Finanțelor anunța că alocațiile pentru copii cresc în cinci etape de valoare nominală egală, urmând ca la 1 iulie să fie majorate cu 20%.Reacția PSD a venit imediat și a fost una dură. PSD acuză Guvernul că a „furat” 2,1 miliarde de lei din buzunarele copiilor.

COMUNICAT DE PRESĂ PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT

Este practic un furt din buzunarele copiilor! Conform proiectului de lege adoptat deja de majoritatea din Senat a PNL-USR-UDMR, vor fi anulate două din cele 5 tranşe promise de PNL înainte de campania electorală, respectiv tranşa 3, prevăzută pentru 1 iulie 2021 şi tranşa 4 pentru 1 ianuarie 2022. Prin aceste modificări, Coaliţia PNL-USR-UDMR fură din buzunarele copiilor suma totală de 2,1 miliarde, pe care ar fi trebuit să le plătească în intervalul 1 iulie 2021-1 iulie 2022. Prin neacordarea tranşelor promise, Cîţu şi Orban fură la fiecare copil cu vârsta între 2 şi 18 ani câte 522 lei, iar de la fiecare copil sub 2 ani sau cu dizabilităţi câte 1.044 lei!”.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe