PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » Crimă la Cojasca. Un bărbat si-a înjunghiat nepoata din răzbunare

Crimă la Cojasca. Un bărbat si-a înjunghiat nepoata din răzbunare

de Andrei Oprescu
1,2K vizualizări

Crimă incredibilă la Cojasca, în Dâmbovița. UN tânăr de 25 de ani și-a înjunghiat mortal nepoata, o fetiță de doar 6 anișori. Totul, după o ceartă telefonică cu tatăl fetiței, care este plecat la muncă în Germania. Vestea a căzut ca un trăznet peste rudele familiei. Se pare că autorul are probleme de comportament, spun sătenii.

Mama fetiței de 6 ani a plecat de lângă ea, iar tatăl ei este plecat la muncă în străinătate. Unchiul cu care locuia se pare că ar fi avut o altercație cu tatăl fetei și, drept răzbunare, tânărul de 25 de ani a văzut negru în fața ochilor, a pus mâna pe cuțit și a înjunghiat-o pe minoră, în gât. După ce și-a revenit din șoc, autorul a sunat chiar el la 112 și i-a chemat pe polițiști. Minora se afla în grija bunicii și a unchiului ei.

Despre agresor, sătenii spun că suferea de o depresie. Mulți spun că avea probleme psihice și că nu de puține ori amenința pe oricine îi ieșea în cale.

Polițiștii l-au găsit pe criminal în vârstă de 25 de ani chiar lângă cadavrul fetiței.

In cauză, sunt efectuate cercetări sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmbovița, pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor și dispunerea măsurilor legale in consecință”Criminalul a fost imobilizat și condus la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe