PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » CICLONUL S-A DEZLĂNȚUIT ÎN PRAHOVA

CICLONUL S-A DEZLĂNȚUIT ÎN PRAHOVA

de Andrei Oprescu
101 vizualizări

CODUL PORTOCALIU A FĂCUT RAVAGII ÎN BUȘTENI

Vijeliile aduse de codul portocaliu lansat de meteorologi au adus o rupere de nori in zona de nord a judetului Prahova. Cantitatile importante de apa care au cazut intr-un timp foarte scurt in Busteni au inundat strazile si locuintele din localitate . Pompierii , politia dar si echipajele de prim ajutor ,au fost nevoiti sa intervina.

În urma unei ruperi de nori în zona de nord a județului Prahova, 30 de locuințe și un supermarket din localitatea Bușteni au fost inundate. La fața locului pompierii au intervenit cu 2 autospeciale de stingere, 2 motopompe și 1 echipaj de prim ajutor. Pe DN 1 Brașov – Ploiesti, la Busteni, km 130, traficul a fost blocat în urma unei viituri puternice. S-au produs scurgeri de apă și aluviuni de pe străzile din amonte. Pompierii au intervenit pentru degajarea suprafeței de rulare iar un echipaj de poliție sosit la fața locului a deviat traficul prin zona Zamora.

Meteorologii ne avertizează că precipitații importante cantitativ vor cădea și în zilele urmatoare , iar hidrologii au emis mai multe atenționări de inundații.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe