PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » SE RUPE USL?!

SE RUPE USL?!

de Andrei Oprescu
10 vizualizări

Klaus Iohannis(PNL): PSD trebuie să aleagă între noi şi ei(n.r.PC)

Parteneriatul dintre social-democrati si liberali pare a fi ajuns la final. Disfunctionalitatile aparute in alianta de guvernare dupa anuntul privind demisia mai multor ministri liberali, precum si intentia social-democratilor de a schimba structura actuala a Guvernului au creat un climat extreme de instabil. Sunt voci importante, din ambele tabere, care si-au exprimat indoiala cu privire la viitorul USL.

Liviu dragnea, presedinte executiv al PSD, intrebat daca este de parere ca liberali vor sa rupa USL a afirmat ca nu-s dorest eacest lucru, dar:

„Dacă vor să o facă, să o facă — Doamne, iartă-mă! — mai repede. Deja trec zilele și sunt decizii importante de luat. Guvernul acesta trebuie să înceapă să funcționeze așa cum a funcționat foarte bine până acum câteva zile.”

Liviu DRAGNEA, președinte executiv PSD

Nemultumirile liberalilor sunt legate, cel putin asa spun liderii partidului, de dorinta social-democratilor de  a-l desemna pe presedintele PC, Daniel Constantin, vicepremier in Cabinetul Ponta.

„Nu ne cramponăm în a-i face vreun necaz lui Daniel Constantin, pentru că nu treaba lui Daniel Constantin în viaţă să devină vicepremier, în Guvernul ăsta. În altul poate să devină premier, preşedinte, secretar general al ONU. Dar în acest Guvern, noi nu ne batem joc de funcţia de vicepremier”, a afirmat presedintele PNL Crin Antonescu.

Crin ANTONESCU, președinte PNL

La randul sau, numarul doi in partid, Klaus Iohannis a declarat ca PNL nu accepta sa fie pus pe picior de egalitate cu PC, el spunand:

„PSD trebuie să aleagă între noi şi ei. Noi nu putem să acceptăm ca PC să fie pus pe picior de egalitate cu PNL. Nu putem accepta să aibă

vicepremier. Nu mai repede de luni ne vom întâlni cu PSD. Categoric vom avea aceeaşi poziţie ”

Klaus Iohannis, prim-vicepreședinte PNL

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe