PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » ARDERI ILEGALE ÎN SUDUL CAPITALEI

ARDERI ILEGALE ÎN SUDUL CAPITALEI

de Andrei Oprescu
57 vizualizări

Fenomenul arderilor ilegale de de cabluri și deseuri în sudul Bucureștiului, este de neoprit. Octavian Berceanu, șeful Gărzii de Mediu a făcut publice noi imagini ale dezastrului. Acesta a anunțat că reprezentanții Gărzii de Mediu au reluat munca de patrulare împreună cu jandarmii și pompierii, iar în colaborare cu Ministerul Mediului, se lucrează la amendamente legislative care să transforme din contravenții în infracțiuni incendierile care ne otrăvesc aerul. Berceanu a tras un semnal de alarmă asupra lipsei de reacție a poliției față de cazurile de incendiere ilegală a deșeurilor.

OCTAVIAN BERCEANU, ȘEF GARDA NAȚIONALĂ DE MEDIU

Am și o supărare personală. De fiecare dată când merg spre Sintești văd o mașină a Poliției Române din care niște domni polițiști admiră incendierile de ani buni. Mai mult, aceiași admiratori în uniformă nu s-au sinchisit niciodată să se opună comerțului ilicit cu cupru provenit din arderea cablurilor.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe