PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » REGRETE ETERNE – VIDEO

REGRETE ETERNE – VIDEO

de Andrei Oprescu
6 vizualizări

Unul dintre cei mai vajnici luptatori anti-PSD-isti si anti-USL-isti din perioada de glorie a guvernarii democrat-liberale regreta acum trecutul. Regreta toate declaratiile rautacioase pe care le-a facut la adresa social-democratiei si a liderilor acesteia. Marian Radu, caci despre liderul UNPR Dambovita este vorba, cel mai mult regreta comportamentul fata de Adrian Tutuianu.

Daca politica este o… cum stie toata lumea, atunci politicienii si, cu voia dumneavoastra il includem in aceasta categorie si pe Marian Radu, sunt si ei niste… usuratici. Putin peste doi ani au trecut de cand UNPR-istul Radu, cat pe ce sa-I spunem oportunistul Radu, facea respectiva declaratie si constatam ca omul are o cu totul alta parere despre ce-l pe care-l infiera in 2012 cu manie proletara.

Omul, politicianul UNPR-istul Marian Radu spune ca regreta tot ce a spus rau despre actualul sau frate mai mare si chiar i-ar fi cerut scuze, el zice ca sincere.

 

Iulian Bănășanu

Ciprian Rusa

 

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe