PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » TÂRGUL DE TURISM AL ROMÂNIEI – VIDEO

TÂRGUL DE TURISM AL ROMÂNIEI – VIDEO

de admin
2 vizualizări

Prima luna a primaverii aduce in capitala un eveniment ce nu trebuie sa lipseasca din calendarul niciunui amator de calatorii: Targul de Turism al Romaniei. Astfel, intre 13 si 16 martie, la Bucuresti se da startul celor mai atractive vacante la editia de primavara a Targului de Turism al Romaniei. 100 de agentii de turism vin la targ cu reduceri de pana la 40%.

Considerat cel mai amplu eveniment de profil, targul de turism al Romaniei editia de primavara 2014 se anunta a fi cel putin tentant pentru cei intreresati sa-si rezerve o vacanta din timp. Pe durata celor patru zile de targ, vizitatorii pot alege dintr-o gama variata de oferte destinate sezonului estival, din care nu vor lipsi cele destinate turismului cultural, de tratament, de aventura sau croaziera. Nu va lipsi nici turismul rural, acest gen de vacanta se afla printre preferintele turistilor din tara.

Targul va reuni 280 de firme din Romania si  , zeci de hoteluri si 100 de agentii de turism, care vor veni cu oferte pentru vacanta de Paste, 1 Mai si sezonul estival. Discounturile anuntate pentru vanazrile din perioada târgului vor fi de pana la 40%.

Specialistii in turism sustin ca acest eveniment incepe sa se bucure de succes daca tinem cont de faptul ca in primavara anului trecut din cei 275 de expozanti, 30 % au fost numai  din strainatate, ceea ce arata un interes tot mai crescut si peste hotare a acestui eveniment.

Cea de-a 31-a editie a Targului de Turism al Romaniei se desfasoara in perioada 13-16 martie, la complexul Romexpo, din Bucureşti. Toti cei care vor dori sa vada ofertele vor trebui sa achite si o taxa de acces in valoare de 15 lei.

 

Ilona Rotaru

Ciprian Rusa

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe