PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » PREA SĂRACI SĂ MAI PROTESTEZE – VIDEO

PREA SĂRACI SĂ MAI PROTESTEZE – VIDEO

de admin
11 vizualizări

Mare miting in Bucuresti! Metalurgistii au iesit in strada, nemultumiti de pretul gazelor si al energiei electrice, care, spun ei, impinge industria catre insolventa. Mitingul din fata Guvernului care a durat cateva ore a reunit sindicate din mai multe judete ale tarii, afiliate la Cartel Alfa. Dambovita a fost reprezentata si ea la miting de… cinci metalurgisti! Acestia sunt angajati ai Combinatului de Oteluri Speciale din Targoviste si au fost singurii damboviteni care si-au strigat nemultumirile in capitala. De ce un numar atat de redus? Suntem prea saraci si abia am putut plati transportul cu o masina, spun sindicalistii.

Si daca sindicalistii de la Mechel sunt prea saraci, incat abia si-au permis sa suporte transportul pentru o masina pana in capitala, altii se pare ca sunt suficienti de bogati incat sa nu ii mai deranjeze preturile gazelor sau electricitatii. Altfel cum se explica faptul ca din toate societatile comerciale din domeniul industrial, la miting au participat doar salariati de la Combinatul de Oteluri Speciale?

Mitingul a fost organizat in Bucuresti de Cartel Alfa. Sindicalistii din industria metalurgica au pichetat Guvernul, nemultumiti de suprataxarea energiei electrice si liberalizarea pretului la gazele naturale. Sindicalistii cer de asemenea ca legislatia muncii sa fie schimbata, astfel incat angajatii sa poat fi aparati in fata abuzurilor patronilor.

 

 

Mădălina Zăbavă

Ciprian Rusa

 

 

 

 

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe