PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » A AJUNS GROAPA DE GUNOI – VIDEO

A AJUNS GROAPA DE GUNOI – VIDEO

de Andrei Oprescu
35 vizualizări

Campul groazei de la Matasaru s-a transformat in campul gunoaielor. Dupa ce MDI TV a prezentat in exclusivitate cum tone de oase si cadavre de animale erau aruncate pe campul din aceasta localitate de mafia carnii, acest focar de infectie a disparut. Din pacate constatam ca autoritatile nu si-au invatat insa lectia. Acum, cimitirul de oseminte de animale sacrificate ilegal a fost inlocuit cu munti de gunoaie. Nimeni nu pare sa vada cum natura este pur si simplu distrusa de pet-urile, materialele de constructii, anvelopele si gunoaiele menajere care au invadat intreaga zona.

MDI TV v-a prezentat anul trecut, in exclusivitate, imagini cutremuratoare de la Matasaru. Mafia carnii facea legea in aceasta zona. Samsarii taiau animalele in curti sau in gradini, fara sa respecte vreo norma de igiena si fara sa aiba vreo autorizatie. Evazionistii s-au imbogatit din afacerile la negru, iar dovada: tonele de oase si resturi de animale aflate in putrefactie, aruncate pe campul de la marginea localitatii Matasaru. Dupa ancheta derulata de MDI TV, acest fenomen a fost stopat. Oamenii din zona au scapat de cimitirul oaselor. Din pacate insa, se confrunta acum cu un alt focar de infectie. Campul este invadat de tone de gunoaie. Materialele ramase din lucrarile de constructii sunt transportate cu masinile si aruncate aici. La fel si gunoaiele menajere, legumele stricate si sute de pet-uri. Pe campul din Matasaru, a fost improvizata o groapa de gunoi, chiar sub nasul autoritatilor, care demonstreaza ca nici de aceasta data nu si-au invatat lectia. Au lasat sa fie poluat acest camp, aflat chiar langa albia raului. Din nou, sanatatea oamenilor este pusa in pericol, iar nimeni nu ia nicio masura.

ECHIPA: Madalina Zabava / Loredan Bourosu

 

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe