PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » A CĂZUT TAVANUL PESTE FLORĂRESE

A CĂZUT TAVANUL PESTE FLORĂRESE

de Andrei Oprescu
4 vizualizări

Tavanul din rigips al unei piețe cu flori din Ploiești s-a prăbușit peste comerciante, iar negustorii au tras o sperietură zdravănă după ce o suprafață de material de 50 de mp a căzut peste ei. Vânzătorii sunt revoltați de incident deoarece au înștiințat societatea Hale și Piețe din oraș care are în administrare clădirea că aceasta necesită reparații, dar sesizările lor au rămas doar pe hârtie.

Tavanul unei pieţe cu flori din Ploieşti s-a prăbuşit peste patru tarabe. Speriate, florăresele au apucat să fugă și au scăpat fără răni. Momentele de panică au fost susprinse de unii dintre negustori care și-au pastrat calmul și au început să filmeze și să fotografieze. Comercianții sunt supărați pe autorități și susțin că acestea sunt nepăsătoare la condițiile în care ei își desfășoară activitatea.

Conducerea societății comerciale Hale și Piețe din Ploiești, firma care are în proprietate perimetrul în care a avut loc incidentul spune că ar putea exista infiltrații de la ploi care au îngreunat tavanul fals, de rigips. Totodată, ar putea fi și o a doua variantă și anume aceea că acesta s-a prăbușit tot din cauza greutății, dar din cauza faptului că în locul respectiv erau agățate coroane de flori.

Două autospeciale ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență Prahova și două salvări SMURD și de la Serviciul Județean de Ambulanță s-au deplasat la fața locului, dar nu au fost persoane rănite. În perioada în care încăperea va fi reparată, comercianții își vor vinde produsele în alt loc. Polițiștii spun că din primele verificări, nu au fost constatate aspecte care să facă obiectul unei anchete.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe