PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » A CEDAT IAR CANALIZAREA! – VIDEO

A CEDAT IAR CANALIZAREA! – VIDEO

de admin
21 vizualizări

Probleme mari au fost si in Targoviste. De aceasta data, sistemul de canalizare a cedat si mai multe strazi de la periferie au fost inundate. Localnicii sunt revoltati. Ei spun ca apa plina de fecale le-a invadat gradinile si le-a intrat si in case. Acum nu mai pot consuma apa nici din fantani, de frica sa nu se imbolnaveasca. Oamenii au incercat sa ceara ajutor si au inrosit linia 112! In zadar, se plang acestia, nimeni nu si-a facut aparitia in zona, pentru a evacua apa.
Nu este prima oara cand sistemul de canalizare in aceasta zona a Targovistei cedeaza, iar apa mizerabila ajunge pe strazi, in gradfinile si curtile oamenilor. De aceasta data, nemultumirea localnicilor este si mai mare. Ei spun ca apa cu fecale le-a intrat si in locuinte.
Multi dintre ei nici macar nu sunt racordati la sistemul de apa si canalizare. Cu toate acestea, la fiecare potop, trebuie sa suporte mirosul ingrozitor al apei mizerabile, care iese din canale. Cel mai grav, se plang oamenii, nu mai au nici strop de apa, pentru ca se tem sa mai consume din fantani.

Oamenii sunt furiosi, pentru ca, spun ei, au cerut in zadar ajutor autoritatilor. Nimeni nu a venit sa ii ajute sa evacueze apa, asa ca s-au chinuit ore la rand, cu galetile.

Mădălina Zăbavă
Radu Constantinescu

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe