PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » A CUMPĂRAT PASTRAMĂ CU VIERMI – VIDEO!

A CUMPĂRAT PASTRAMĂ CU VIERMI – VIDEO!

de Andrei Oprescu
225 vizualizări

A vrut sa pregateasca un gratar cu pastrama, dar cand a vazut ce a cumparat de la magazin a ramas uimit. Un tanar din Topoloveni a platit pentru pastrama dar a primit o bucata de carne cu viermi. Cand s-a dus sa ceara explicatii, vanzatoare s-a aratat uimita. Scenele incredibile au fost filmate si postate pe internet.

Tânărul din Topoloveni a cumpărat o bucată de pastramă din piaţa Ceair din Piteşti, însă când a ajuns acasă şi a defăcut punga a avut un şoc. Pe bucata de carne mişunau viermi şi avea un miros pestilenţial. Revoltat, a mers cu produsul înapoi în piaţă hotărât să ceară explicaţii. Vânzatoarea s-a arătat uimită, ferm convinsă că pastrama era proaspătă. Pentru a-l potoli pe tânăr i-a înapoiat banii pe produs şi 15 lei de benzină pentru că l-a pus pe drumuri. Scena incredibilă a fost filmată.

Revoltat de situaţie a postat apoi imaginile pe propria pagină de socializare pentru a atrage atenţia şi altor clienţi ai pieţei.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe