PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » A DISPĂRUT MARFA DE PE RAFTURI

A DISPĂRUT MARFA DE PE RAFTURI

de Andrei Oprescu
8 vizualizări

Iarna loveste si in marile magazine. Clientii au avut parte de o adevarata surpriza cand, in supermarket, au gasit rafturile goale. Viscolul si ninsoarea din aceasta saptamana au dat peste cap transportul. Tirurile pline cu marfa au ramas blocate pe drumurile inzapezite, iar marile magazine nu au mai putut fi aprovizionate. Lipsesc in special produsele proaspete.

Clientii au venit la cumparaturi in marile magazine, dar s-au trezit ca rafturile sunt mai mult goale. Cele mai mari probleme sunt la raioanele cu produse proaspete din carne. Vitrinele sunt goale. Marile magazine duc lipsa si de produse de panificatie. Bate vantul si la raioanele cu fructe de mare. Asta in conditiile in care supermarket-urile nu au dus lipsa de clienti. Multi au incercat sa isi faca provizii, in situatia in care vremea ar fi continuat sa se inrauteasca.

De ce sunt rafturile goale? Viscolul si ninsoarea din aceasta saptamana au dat peste cap traficul rutier. Transportatorii au ramas blocati pe drumurile inzapezite si nu au mai putut livra marfa. Pierderile suferite sunt considerabile.

ECHIPA: Madalina Zabava / Loredan Bouroșu

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe