PRIMA PAGINĂ » A DOUA ZI DE CAUTARI, NICIUN INDICIU!

A DOUA ZI DE CAUTARI, NICIUN INDICIU!

de Andrei Oprescu
6 vizualizări

Familia fetei disparuta nu mai are liniste. Nimeni nu le-a spus pana acum daca trupul mutilate,  gasit ieri la Ionesti este al rudei lor. Procurorii au ridicat probe AND pentru a stabili acest lucru, insa rezultatele intarzie. Intre timp, la Valea Mare, fetita tinerei disparuta intreaba mereu unde ii este mama. Nimeni nu-i poate da insa niciun raspuns.

 

Rudele fetei care a fost data disparuta ieri nu mai au liniste. Vor sa stie sigur daca acel cadavrul gasit pe raul Arges apartine rudie lor. Acasa, la Valea Mare, o fetita de 7 ani isi asteapata mama, plangand. Intreaba mereu unde este, insa nu primeste niciun raspuns.

 

Anchetatorii le-au chemat  ieri pe ieri pe fetita si pe matusa sa si le-au recoltat probe ADN pentru a le confrunta cu cele recoltate de pe cadavrul gasit in raul Arges. La Valea Mare oamenii nu mai au liniste. Se tem de ce-i mai rau.

 

Sute de politisti si Jandarmi din Dambovita si Arges au scotocit si ieri toate padurile din zona raului Arges, insa n-au gasit nimic care sa-i ajute sa elucideze misterul cadavrului. Pompierii au cautat si ei indicii pe apa.Echipele de ancheta s-au extins acum. Ofiteri de la Inspectoratul General al Politiei Romane  au venit si ei in Dambovita pentru a ajuta la prinderea criminalului.

Echipa: Mihai EREMIA, Madalina Anca

http://youtu.be/Hb6K5ktEwqo

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe