PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » A FI SAU A NU FI ÎN „CENTRU” – VIDEO

A FI SAU A NU FI ÎN „CENTRU” – VIDEO

de admin
6 vizualizări

Locuiesc in zona centrala, dar nu au niciun avantaj! Trafic intens, forfota de dimineata pana seara, taxe si impozite mai mari si lipsa locurilor de parcare. Acestea sunt numai cateva dintre dezavantajele de care ar trebui sa tina cont cei care isi doresc sa locuiasca, la bloc, intr-o zona centrala a orasului. Nu mai pui ca si pretul este piperat, in comparatie cu imobilele din alte cartiere
Locatarii unor blocuri situate in zona centrala a Targovistei se revolta. Oamenii spun ca au platit bani multi pentru a-si achizitiona un apartament, multi dintre ei avand si acum de achitat rate la banci. Au sperat ca se merita tot acest efort financiar, pentru ca se pot lauda ca locuiesc in buricul targului. Acum isi dau seama ca s-au inselat. Platesc taxe si impozite mai mari, dar nu au niciun avantaj. Au ramas si fara locurile de parcare, dupa ce supermarket-ul vecin le-a blocat accesul, instaland bariere. Reprezentantii marelui magazin le-au cerut sa plateasca 200 de lei pe luna, daca vor sa isi mai parcheze acolo masinile, iar oamenii spun ca este inacceptabil.
Si de parca nu ar fi fost suficient de suparati ca au ramas fara locuri de parcare, locatarii s-au pricopsit si cu pubele de gunoi, chiar sub geamuri. Oamenii se plang ca nu isi pot tine ferestrele deschise, din cauza mirosului greu de la tomberoane, care le invadeaza casele.
Acum multi se gandesc ca efortul financiar pe care l-au facut nu se merita. Se pot lauda ca locuiesc in zona centrala, dar nu au niciun avantaj. Nu au unde sa isi parcheze masinile, stau cu gunoaiele sub geam, iar un minut de liniste nu au niciodata, din cauza traficului si agitatiei din zona.

Mădălina Zăbavă
Ciprian Rusa, Radu Constantinescu

https://www.youtube.com/watch?v=bFthZiZKzIY

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe