PRIMA PAGINĂ » A FOST GĂSIT CAPUL FEMEII TRANŞATE!

A FOST GĂSIT CAPUL FEMEII TRANŞATE!

de Andrei Oprescu
6 vizualizări

Anchetatorii au gasit si capul femeii transata in urma cu o saptamana, de Florin Minzararu, care a ucis-o, dupa ce a violat-o. Descoperirea a fost facuta in aval de podul de la Ionesti, aproape de zona unde politistii au gasit si mana victimei. Capul femeii a fost ridicat pentru expertizare criminalistica, iar politistii continua cautarile partilor lipsa din trupul sectionat al Iulianei Neblea.

In urma cautarilor, politistii au descoperit capul Iulianei la 500 de metri in aval de Podul de la Ionesti, aproape de zona unde a fost gasita si o mana, in albia raului. Capul a fost ridicat de poliţişti şi dus la Serviciul de Medicină Legală Dâmboviţa pentru examinare. Anchetatorii mai au de găsit două membre din corpul femeii de 36 de ani, orginară din Valea Mare, judeţul Dâmboviţa. Cautarile continua, pentru a gasi noi indicii despre modul de operare al suspectului.

Anchetatorii au facut percheziţii în apartamentul din Topoloveni al lui Florin Mînzăraru, care a recunoscut că a violat, ucis şi tranşat-o pe femeia al cărei cadavru a fost găsit, fără cap şi membre, în râul Argeş. Potrivit anchetatorilor, după ce şi-a recunoscut fapta, Florin Mînzăraru a fost arestat preventiv pentru 29 de zile. El este acuzat de omor deosebit de garv, viol, talharie si profanare de morminte.

http://youtu.be/vaD4UqT2NiU

 

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe