PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » A FUGIT DE ACASĂ, FUGITĂ SĂ RĂMÂNĂ!

A FUGIT DE ACASĂ, FUGITĂ SĂ RĂMÂNĂ!

de Andrei Oprescu
11 vizualizări

 

Viaţă traită ca în telenovele pentru o femeie din comuna dâmboviţeană Măneşti! Aceasta fuge mai mereu de acasă, iar soţul său s-a săturat să o tot ierte, de fiecare dată. Acum s-a trezit, din nou, cu patul gol şi a apelat la televiziune pentru a-i transmite femeii că pentru ea poarta este închisă. Chiar dacă au doi copii împreună, bărbatul este hotărât să-i crească singur.

Gheorghe, din comuna Măneşti, şi Daniela, din comuna Runcu, trăiesc o poveste de dragoste cu năbădăi, la domiciliul conjugal de la Măneşti. El are 39 de ani, ea 25, dar pare a fi un spirit liber pe care nu îl mai ţin acasă nici cei doi copii pe care îi are cu soţul său, unul de doi ani şi jumătate, celălalt de 5 ani. Daniela fuge de acasă cum prinde ocazia.

De trei ori, bărbatul a readus-o pe femeie acasă, lângă copii. Ultima dată a fost fugită tot în Bucureşti, iar soţul său a mers după ea. A stat de vorbă inclusiv cu bărbatul cu care Daniela şi-a făcut de cap în escapada sa.

Femeia a dispărut iar chiar din aşternuturile patului conjugal. Bărbatul a căutat-o peste tot, însă, nici urmă de soţia sa. Nici la telefon nu îi mai răspunde. De această dată, Gheorghe este hotărât să o lase liberă pe mama copiilor lui. Spune că a obosit să tot alerge după ea.

Bărbatul spune că pentru el cei mai importanţi sunt copiii şi că îi poate creşte singuri. Acum şi-a găsit şi un loc de muncă stabil, aşa cum îi cerea soţia sa, dar se pare că acum nu o mai interesează. Gheorghe va merge la serviciu, pentru cei doi micuţi, timp în care aceştia vor sta cu bunicii paterni. Este hotărât să strâgă repede suma de 500 de lei, cât este taxa pentru divorţ, şi se va separa de soţia sa şi din punct de vedere legal.

 

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe