PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » A FUGIT DE LA LOCUL ACCIDENTULUI

A FUGIT DE LA LOCUL ACCIDENTULUI

de Andrei Oprescu
23 vizualizări

TÂGOVIŞTE, DÂMBOVIŢA

Două maşini s-au ciocnit pe DN 71, la intrare în municipiul Târgovişte, iar după impact unul dintre şoferi s-a facut nevăzut. Două victime au fost transportate la spital, iar la câteva ore a fost prins şi tânărul care conducea una dintre maşinile implicate în accident. Se pare că acesta a fugit pentru că nu detinea permis de conducere şi a crezut că poate scăpa nesanctionat.

Unul dintre şoferi venea dinspre Bucureşti şi voia să intre în benzinărie. Când a virat la stânga nu s-a asigurat corespunzător şi a fost izbit de o altă maşină, care venea cu viteză. La scurt timp după impact, tânărul care gonea pe Drumul Naţional dinspre Târgovişte, s-a făcut nevăzut, abandonându-şi maşina.

Localnicii spun că în zonă se produc des accidente, din cauza neatenţiei şoferilor.

Tânărul care a rupt-o la fugă după accident a fost prins de poliţişti în scurt timp şi reţinut pentru 24 de ore. A fost dus în faţa procurorilor, fiind cercetat pentru conducere fără permis şi fugă de la locul accidentului.

În acest caz, poliţiştii au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

 

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe