PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » A IEȘIT DIN COMĂ – VIDEO

A IEȘIT DIN COMĂ – VIDEO

de admin
6 vizualizări

Vin vesti bune de la Spitalul Bagdasar Arseni din Capitala. Carutasul din Dambovita, ranit grav in accidentul de circulatie de la Crangurile, a iesit din coma. Familia se gandea deja la inmormantare dupa ce nimeni nu-i mai dadea nicio sansa de supravietuire barbatului. Ba mai mult, rudele si-au dat acordul chiar si pentru prelevare de organe, insa, din fericire, acum nu mai poate fi vorba despre asa ceva.

Dumitru Ciulu, barbatul de 46 de ani din comuna damboviteana Crangurile, ranit grav in urma accidentului de circulatie, este acum in afara oricarui pericol. In acea noapte intrase in coma profunda si nimeni nu-i mai dadea nicio sansa de supravietuire. Mai mult, medicii de la Spitalul Bagdasar Arseni , din Capitala, le ceruse acordul rudelor pentru prelevarea de organe. Ca prin minune, carutasul si-a revenit si acum este in afara oricarui pericol. Urmeaza o perioada foarte dificila, de reconstructie a maxilarului, de refacere a piramidei nazale si a coastelor rupte, dar important este ca va trai. In urma cu patru ani, barbatul a mai fost implicat intr-un accident asemanator produs in aceeasi zona.

 

Mihai Eremia

Eugen Bănescu

 

 

 

 

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe