PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » A ÎNCEPUT VACCINAREA LA MEDICII DE FAMILIE

A ÎNCEPUT VACCINAREA LA MEDICII DE FAMILIE

de Andrei Oprescu
105 vizualizări

Andrei Baciu, secretarul de stat în Ministerul Sănătății a transmis că vor exista încă 3.035 fluxuri noi de vaccinare, iar medicii de familie se alătură campaniei anti-covid și încep imunizarea cu ser de la Johnson&Johnson.

ANDREI BACIU, SECRETAR DE STAT MINISTERUL SĂNĂTĂȚII

„Le mulțumesc tuturor celor care au acceptat să facă parte din echipa care se luptă în fiecare zi cu pandemia de coronavirus. Serul va ajunge în toate zonele țării, inclusiv în mediul rural. Fiecare doză de vaccin administrată ne va duce mai aproape de ceea ce așteptăm de mai bine de un an – reîntoarcerea la viața obișnuită. Sper ca în curând să vină alături de noi tot mai mulți medici de familie, iar numărul cabinetelor să fie mărit”.

A transmis Baciu. În regiunea SUD-MUNTENIA, statistica medicilor de familie înscriși în campania de vaccinare arată:

MEDICI DE FAMILIE CARE VACCINEAZĂ ÎMPOTRIVA COVID-19

București – 225 medici

Argeș -68 medici

Călărași- 63 medici

Dâmbovița- 76 medici

Giurgiu- 25 medici

Ialomița- 34 medici

Prahova -70 medici

Teleorman -57 medici

Administrarea vaccinului de la Johnson and Johnson va fi într-o singură doză, deci nu este nevoie de rapel. Acest ser poate fi administrat tuturor persoanelor peste 18 ani. Aproape 700.000 de doze de vaccin produs de Pfizer BioNTech au sosit marți în România.

Comenteaza

comentarii

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe