PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » A ÎNCERCAT SĂ DEA MITĂ JANDARMILOR

A ÎNCERCAT SĂ DEA MITĂ JANDARMILOR

de Andrei Oprescu
63 vizualizări

Un bărbat s-a ales cu dosar penal după ce a comis două infracțiuni una după alta. Mai întâi ar fi fost prins furând carburant, iar ca să scape ar fi încercat să dea mită jandarmilor.

O patrulă de jandarmi din cadrul I.J.J.Prahova a depistat pe raza localității Blejoi, un bărbat care sustragea cu ajutorul unui furtun din cauciuc, din rezervorul unui autotren motorină. La vederea patrulei de jandarmi, persoana în cauză a aruncat furtunul în iarbă, iar canistra din plastic care avea capacitatea de 20 litri, fiind aproape plină, a introdus-o în cutia de scule a remorcii.

În timpul stabilirii identității persoanei și identificării probelor, persoana în cauză a scos din portofel două bacnote a cate 100 lei pe care le-a oferit lucratorilor jandarmi pentru ca aceștia să nu ia măsurile legale față de fapta constatată. Jandarmii au procedat la înregistrarea audio a acestui fapt. A fost anunțată de îndată Structura D.G.A.Ploiesti, la fata locului prezentandu-se o echipă operativă din cadrul D.G.A. care a întreprins măsurile legale. În raport cu faptele persoanei depistate, jandarmii au întocmit documentele specifice pentru sesizarea organelor de urmărire penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt și dare de mită, fapte prevăzute și pedepsite de art. 228, respectiv art. 290 Cod penal.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe