PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » A LOVIT SI A FUGIT!

A LOVIT SI A FUGIT!

de Andrei Oprescu
15 vizualizări

Un bolid in care erau cinci tineri i-a speriat, azi-noapte, pe oamenii dintr-un cartier din Targoviste. Din cauza vitezei, masina a iesit de pe sosea si s-a oprit in doua automobile parcate. Inainte ca proprietarii sa le poata cere explicatii, tinerii au fugit de la locul accidentului. Soferul a fost prins la cateva ore de politistii targovisteni care au inteles repede si motivul pentru care tanarul fugise. Nu avea permis de conducere,  nici asigurare obligatorie si conducea si sub influenta bauturilor alcoolice.

La miezul noptii, linistea locatarilor din microraionul IV al Targovistei a fost tulburata de o bubuitura groaznica. Oamenii care au coborat sa vada ce s-a intamplat s-au luat cu mainile de cap. Cinci tineri fugeau dintr-o masina distrusa iar in parcare erau alte doua autoturisme avariate. Politistii nu stiau daca masina care a provocat accidentul este a tanarului care a condus-o si daca aceasta avea asigurare. Agentii au gasit in masina abandonata un plic cu tutun. Ei nu stiu deocamdata daca sunt droguri sau nu.

La cateva ore dupa accident, soferul a fost gasit. Acum el va repara cele trei masini pe cheltuiala sa.

Echipa. Mihai Eremia, Loredan Bourosu

 

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe